Herstellingen 

GA, met een goed gevoel 

In de ontwerpstudio van Anne Goovaerts staan kwaliteit, eigenheid en een persoonlijke aanpak voorop. U heeft de keuze uit verschillende productieformules, die worden afgestemd op uw specifieke voorkeuren en budget.
Ieder paar handgemaakte schoenen is het resultaat van een samenwerking.

Droomt u over een paar schoenen dat geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen? Of staat er een paar oude geliefde schoenen in de kast waar u graag een reproductie van zou zien? In samenwerking met Anne Goovaerts kunt u een paar schoenen op maat werkelijkheid maken.

Via een persoonlijk gesprek verkent u samen met Anne uw idee, waarna er verschillende concepten van het ontwerp worden gemaakt.

Samen met u worden deze ontwerpen verfijnd en getransformeerd tot uw ultieme droomschoen. U heeft vrijheid in het kiezen van materialen, de vorm van de zool en de vorm van de schoen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van bestaande schoenleesten, maar er kan ook worden geopteerd voor een op maat gemaakte leest die tegemoet komt aan uw (voet)specifieke noden. Heeft u inspiratie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

U stapt, in uw stijl 

Jaren plezier met schoenen die speciaal voor u zijn gemaakt. Neem contact op voor een uniek paar op maat.